Andere invulling Tije Dijkhuizentrofee

Jarenlang was de Tije Dijkhuizentrofee de prijs en beloning voor amarylliskwekers die de mooiste bloemen leverde voor de verschillende shows. Aangezien er nauwelijks shows en deelnemers meer zijn krijgt de trofee een andere invulling.

Vanaf dit jaar wordt de Tije Dijkhuizentrofee de beloning voor de meest innovatieve amaryllis bollen- en bloemenkweker. Het proces bestaat uit twee stappen: nomineren en stemmen. Stemmen is alleen toegestaan door vakgenoten.

Alle amaryllis bollen- en bloemenkwekers is begin juli gevraagd of zijn één van hun collega’s willen nomineren, door een mail met het ingevulde nominatieformulier te mailen aan Jan Barendse. Na de zomer kunnen de vakgenoten op de genomineerden stemmen. Tijdens de gewasbijeenkomst op 26 oktober wordt de Tije Dijkhuizentrofee uitgereikt aan de winnaar!

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024