Doe mee met het beroepenfeest Westland On stage!

De medewerkers van morgen zijn de tieners van nu. Hoe kunnen wij, als groene ondernemers, er voor zorgen dat we ook in de toekomst enthousiaste en kundige medewerkers aan het werk hebben?

Waarom zouden de huidige scholieren voor de tuinbouw kiezen? Leuk voor een zaterdag- en vakantiebaantje, maar welke scholieren krijgen dan te zien welke boeiende werkzaamheden en uitdagingen er allemaal bij komen kijken?

Het is de kunst om de scholieren van nu, die kunnen kiezen uit zo ontzettend veel meer beroepen dan wij destijds, te interesseren voor de tuinbouw. glastuinbouwbedrijven hebben gewoon veel te bieden! Om de nog steeds groeiende wereldbevolking te voorzien van groente, fruit en feel good producten zoals bloemen en planten, hebben we de jeugd van nu, straks hard nodig!

Geef je dus op om als ondernemer te vertellen over je beroep, over je passie, de uitdagingen. Breng jouw enthousiasme of het enthousiasme van één van je medewerkers, over op een aantal scholieren. Hoe: Westland On Stage helpt je daarbij.

Via de website www.westlandonstage.nl kun je jouw bedrijf inschrijven. Op dinsdag 7 februari 2017 vindt bijvoorbeeld van 13 – 17 uur het Beroepenfeest plaats in het Intergreen Athletic house in Naaldwijk! Schrijf je in. 

Glastuinbouw Nederland - © 2024