Duizenden onderzoeken Produktschap Tuinbouw gaan door op nieuwe website tuinbouwNL.nl

Op 1 januari 2015 hield het Produktschap Tuinbouw op te bestaan. De oude website van het Produktschap tuinbouw.nl, met daarop meer dan 3000 onderzoeksresultaten, was nog een paar jaar online. Op 1 januari 2018 dreigde de site op zwart te gaan.

Er werd al een tijdje gezocht naar een partij die de informatie van de website wilde overnemen. Wie beloofde de site openbaar online te houden mocht de content gratis overnemen. Veel partijen in onze sector hebben hiernaar gekeken maar niemand durfde het aan. De site was enorm duur in onderhoud en hosting.

LTO vakgroep Vollegrond, met als contactpersoon Janny Trouw, vond het toch van belang om wat geld in het behoud van de content te steken, en met resultaat. Met het financiële budget van LTO Vollegrond en de tijd en expertise van LTO Glaskracht Nederland, is de content van tuinbouw.nl nu in een nieuw jasje gegoten en wordt de website nu voor een fractie van de prijs in de lucht gehouden.

Bij de eigenaar van het domein tuinbouw.nl, het Ministerie van EZK, ligt het verzoek om de nieuwe site ook via het oude webadres vindbaar te maken. Tot die tijd hebben we een nieuw adres gelanceerd: www.tuinbouwNL.nl. De content is nu weer goed doorzoekbaar en is behouden voor onze sector. Neem eens een kijkje!

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024