Henk de Ruiter aan de slag als manager Programma Ruimte

Henk de Ruiter gaat voor Greenport Aalsmeer aan de slag als manager Programma Ruimte. Zijn opdracht is het aanjagen van de greenport-brede activiteiten op het gebied van ruimte, samen met alle partijen binnen Greenport Aalsmeer.

De Ruiter heeft ruime ervaring in het herstructureren en saneren van glastuinbouwgebieden. Hij was de afgelopen jaren werkzaam voor LTO Noord Glaskracht, heeft daardoor een sterk netwerk en is goed op de hoogte van wat er speelt bij individuele glastuinbouwbedrijven. De Ruiter: “Door de Ruimtelijke visie Greenport Aalsmeer is duidelijk wat we willen binnen de greenport. De uitdaging is om dit concreet te maken. Dit vergt van iedereen die echt wil lef, vertrouwen en aanmoediging om in beweging te komen”. De Ruiter wil op korte termijn de eerste resultaten laten zien. Hij gaat voor de zomervakantie met alle partijen in gesprek om verwachtingen en prioriteiten te peilen. Dit moet leiden tot een actieplan, dat na de zomerklaar is. Heeft u plannen, ideeën of vragen, neem dan contact op via hderuiter@spam-protectgreenportaalsmeer.nl.

Greenport Aalsmeer

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024