Lennart Lekkerkerk nieuw bestuurslid

Afgelopen dinsdag is Lennart Lekkerkerk (32) benoemd als bestuurslid van LTO Noord Glaskracht. Hij volgt hierin Kees van Rijn op, die tegelijkertijd afscheid nam. Van Rijn was de afgelopen acht jaar bestuurlijk actief binnen de vereniging. Het bestuur en de medewerkers van LTO Glaskracht danken hem zeer voor zijn bijdrage aan het ondernemersnetwerk.

Lekkerkerk is mede-eigenaar van het familiebedrijf JHL Group in de functie van algemeen directeur. JHL Group is gespecialiseerd in de veredeling, vermeerdering en afkweek van potgerbera’s. Innovatie is een belangrijk speerpunt binnen het bedrijf. Ook speelt internationalisering een centrale rol in de bedrijfsvoering. Het bedrijf bestaat uit meerdere locaties met de hoofdvestiging in Pijnacker.

Twaalf jaar is Lekkerkerk actief geweest in de FloraHolland Productcommissie voor de groep Bloeiend Divers. Toen hij het afgelopen najaar werd benaderd voor een functie als bestuurslid, was Lekkerkerk direct enthousiast. “Vooraan in de koers rijden, is iets dat zeker bij me past. Daarom pak ik deze uitdaging met beide handen aan.”

Jakoline van Straalen

Glastuinbouw Nederland - © 2024