MVO Jaarverslag Bloemisterij beschikbaar

LTO Glaskracht Nederland, veiling FloraHolland en de Vereniging voor de Groothandel in Bloemisterijproducten (VGB) hebben gezamenlijk een MVO Jaarverslag 2012-2013 gemaakt. Dat verslag is online gepubliceerd.

FloraHolland heeft de verantwoordelijkheid voor het maken van het MVO Jaarverslag overgenomen van het Productschap Tuinbouw. Het laatste MVO Jaarverslag van het PT betrof 2011. Samen met LTO Glaskracht Nederland en de VGB heeft FloraHolland de afgelopen periode de inhaalslag gemaakt en is een verslag over de jaren 2012 en 2013 opgesteld. Aansluitend gaan deze organisaties samen verder met het verslag over 2014.

In het MVO Jaarverslag Bloemisterij geeft de sector aan wat haar ambities zijn op het gebied van people, planet en profit en in welke mate die ambities worden gerealiseerd.

Bekijk het verslag.

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024