Ontvang extra herinnering over uw scherminstellingen

Eind 2015 heeft de Omgevingsdienst Haaglanden een SMS dienst opgezet speciaal voor glastuinbouwbedrijven die assimilatiebelichting toepassen. Als u zich aanmeld voor deze gratis SMS ontvangt u een extra herinnering over uw scherminstellingen en kunt u deze aanpassen naar het betreffende moment in het seizoen. Deze dienst is voor alle ondernemers en geïnteresseerden in Nederland beschikbaar.

Er zijn diverse momenten in het belichtingsseizoen dat ondernemers scherminstellingen moet aanpassen. Denk hierbij aan wisselingen in de donkerte periode, de zomer- en wintertijd wisseling en de start en het einde belichtingsseizoen. Met deze dienst wil Omgevingsdienst Haaglanden ondernemers erop wijzen dat scherminstellingen mogelijk gewijzigd dienen te worden bij het veranderen van de seizoenen en andere momenten.

Wilt u gebruik maken van deze dienst kunt u een SMS sturen naar 1008 met de tekst ‘ODH LICHT AAN'. Afmelden kan eveneens door een SMS te sturen naar 1008 met de tekst ‘ODH LICHT UIT’.  Lees hier meer over de SMS dienst.

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024