Personeelswissel bij ZLTO en LTO Glaskracht Nederland: Daan van Empel naar GroentenFruit Huis

Onze gewaardeerde collega Daan van Empel gaat vanaf 1 februari 2018 aan de slag bij het GroentenFruit Huis als beleidsmedewerker Duurzaamheid. Zijn kwaliteiten gaan dus niet verloren voor de glastuinbouwsector, maar dat neemt niet weg dat het een hele klus wordt om Daan te vervangen.

Binnen LTO Glaskracht Nederland neemt Guus Meis een deel van Daan’s werkzaamheden weer over en zal Aat Dijkshoorn zich meer op het dossier Water & Omgeving richten. Binnen ZLTO worden de taken van Daan overgenomen door Wendy Luijten en Alexander Formsma. Zij staan per direct voor u klaar met hun kennis, hun netwerk en alle collega’s, uiteraard in samenwerking met bestuurder Wim van den Boomen.

Introductie Wendy Luijten
De werkzaamheden van Daan als regio-ondersteuner glastuinbouw binnen ZLTO en daarmee ook binnen LTO Glaskracht Nederland worden overgenomen door Wendy Luijten. Zij is hiermee het eerste aanspreekpunt voor veel tuinders die eerder met Daan samenwerkten. Wendy is projectleider omgeving & samenleving en heeft een achtergrond in de ruimtelijke ontwikkeling. Vanuit deze achtergrond heeft zij diverse glastuinbouwontwikkelingen gezien. Zo was Wendy onder andere betrokken bij de ontwikkeling van Nieuw Prinsenland in Dinteloord vanuit haar vorige baan bij Suiker Unie.

Introductie Alexander Formsma
Alexander ondersteunt Wendy bij haar werkzaamheden als regio-ondersteuner glastuinbouw. Hij heeft een diploma op zak van de opleiding Toegepaste Biologie aan de HAS Hogeschool. Eerder ontwikkelde hij bij ZLTO een quickscan om de potentie van geothermie te bekijken. Momenteel is Alexander een groot deel van zijn tijd bezig met het ondersteunen van leden bij de aanvraag aantonen nul-lozing om zo invulling te geven aan de nieuwe zuiveringsplicht.

Introductie Aat Dijkshoorn
Tot nu toe werkte Aat Dijkshoorn bij LTO Glaskracht Nederland aan Het Nieuwe Telen (HNT) binnen het programma Kas als Energiebron. Vanaf 1 januari verdeelt hij zijn tijd over HNT en het dossier water. Binnen dat dossier zal hij zich onder andere richten op Gebiedsgericht Meten.

Glastuinbouw Nederland - © 2024