Peter Loef beleidsspecialist Arbeid bij LTO Glaskracht Nederland

Peter Loef (51) start met ingang van 1 november 2016 als Senior Beleidsspecialist Arbeid bij LTO Glaskracht Nederland in Zoetermeer. Hij volgt in deze functie Arend Hekman op en neemt enkele taken over van Gerard van der Grind van LTO Nederland. Beide heren gingen onlangs met pensioen.

Loef is nagenoeg zijn hele carrière op het thema arbeid in verschillende functies aan de agrarische en groene sectoren verbonden geweest. Hij werkte in verschillende functies bij Colland en was directeur van branchevereniging VHG. Momenteel is hij werkzaam als sectormanager bij het ‘100.000 banen project’. Een project voortvloeiend uit het Sociaal Akkoord, waarvan naast VNO-NCW en MKB-Nederland ook LTO Nederland (Agro Werkt) initiatiefnemer is.

LTO Glaskracht Nederland
In LTO Glaskracht Nederland werken LTO Noord Glaskracht, ZLTO en LLTB samen aan landelijke activiteiten op het gebied van sectorale belangenbehartiging, vaktechniek en innovatie voor de aangesloten glastuinbouwondernemers.

Jakoline van Straalen

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024