#SjaakOnTour op bezoek bij leden in Groningen en Drenthe

LTO Glaskracht Nederland-voorzitter Sjaak van der Tak heeft op zijn kennismakingstournee #SjaakOnTour nu al bijna alle provincies van Nederland bezocht. Vorige week stonden Groningen en Drenthe op het programma.

Op 9 maart werd Sjaak ontvangen bij Aardse Orchideeën in Zuidbroek, Groningen. Een groep lokale LTO Glaskracht Nederland-leden, adviseurs en lokale bestuurders was aanwezig bij de bijeenkomst. Samen bespraken zij de knelpunten in de bedrijfsvoering, wetgeving en markt en bezochten de kwekerij.

Van Groningen ging de reis vervolgens naar Zuid-Oost Drenthe, Erica, nabij Emmen. Op bezoek bij komkommerkweker Koos de Vries van Drenthe Growers, ontmoette Sjaak hier ondernemers uit de omgeving en sprak over verduurzaming, de energietransitie en kansen voor dit glastuinbouwgebied.

Bekijk de video's van dit een-na-laatste #SjaakOnTour-bezoek hier terug.

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024