Vind nu nog gemakkelijker uw nieuwe medewerker

De website van Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw is vernieuwd. Daarnaast maken de medewerkers sinds kort ook gebruik van een nieuw backofficesysteem. Met betrekking tot de website is een hoop verbeterd, vooral op het gebied van toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

In de vernieuwde CV database bent u als werkgever slechts een paar klikken verwijderd van de juiste kandidaat voor uw bedrijf. Klik hier om direct naar de CV database te gaan en een kijkje nemen op de nieuwe website.

Mobiliteitscentrum Glastuinbouw
Tuinbouwbedrijven en werkzoekenden uit de tuinbouw bij elkaar brengen, dat is het doel van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw. Het Mobiliteitscentrum is een initiatief van werkgevers- en werknemersbonden en opgezet in 2009. Het is ontstaan om de kennis en kunde van tuinbouwmedewerkers te behouden in de sector, zonder hier kosten aan te verbinden voor zowel werkgever als werkzoekende. Het afgelopen jaar begeleidde het Mobiliteitscentrum ruim 1150 werkzoekenden. 75% van hen was binnen een half jaar weer aan het werk.

De medewerkers van het Mobiliteitscentrum zetten verschillende middelen in om een geschikte kandidaat voor uw bedrijf te vinden. Denk aan een CV database en de mogelijkheid om een vacature te plaatsen. Ook helpen zij bij het opstellen van vacatureteksten en herplaatsen van vacatures op tuinbouw gerelateerde vacaturewebsites. Via inschrijven kunt u zich aanmelden, daarna wordt u gebeld om uw zoekrichting te bespreken. Bent u al bekend met het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw, plaats dan direct uw vacature.

Bekijk de vernieuwde website op www.mobiliteitscentrumglastuinbouw.nl.

Mobiliteitscentrum Glastuinbouw, Nasstasia Didden

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024