Wilt u bijdragen aan het aanpakken van personeelstekort?

De werkgroep Arbeidsmarkt en Onderwijs is bijzonder actief aan het werk. Ook de jongerenvereniging Tuinbouw Jongeren Westland is deelnemer in het overleg.

De bijeenkomsten staan in het teken van de uitvoering van het Arbeidsmarktbeleidsplan 2018. Er wordt gesproken over het in beeld krijgen van alle projecten, wat de doelen zijn van die projecten, wat de resultaten zijn en wat de effecten zijn. Ook de speerpunten voor 2019 worden in het overleg bepaald.

Vertegenwoordigers snijbloemen en potplanten
De werkgroep gaf voorkeur aan om een bredere spreiding van de type bedrijven in de werkgroep vertegenwoordigd te krijgen. Op dit moment zijn met name glasgroentebedrijven vertegenwoordigd. Het is belangrijk dat ook de sectoren snijbloemen en potplanten deelnemen in het overleg. Daarmee kan LTO Glaskracht Nederland ook aan arbeidsmarktvraagstukken in die sectoren een bijdrage leveren.

Heeft u interesse? Laat dit dan weten via Peter Loef, beleidsspecialist Arbeid LTO Glaskracht Nederland. Laat het ook weten als u anderen weet die mogelijk interesse zouden hebben. 

Glastuinbouw Nederland - © 2024