Gewascoöperatie Komkommer

Gezamenlijk knelpunten oplossen

De gewascoöperatie Komkommer is in 2015 opgericht en heeft tot doel onderzoek te doen om knelpunten in de komkommerteelt op te lossen en toekomstgericht onderzoek te initiëren. Het initiatief kwam vanuit de landelijke commissie Komkommer, die al jarenlang sturing en leiding geeft aan belangrijk onderzoek in komkommer, zowel voor de korte als de langere termijn.

Uitgangspunt is dat een gezamenlijke aanpak goedkoper en sneller is dan een individuele koers. De nadruk van de gewascoöperatie Komkommer ligt op drie speerpunten: energie, plantgezondheid en water. Ieder lid van de coöperatie kan projecten of ideeën waarbij het belang van de gezamenlijke leden voorop gaat. De leden van de landelijke commissie Komkommer vormen samen het bestuur van de gewascoöperatie Komkommer.

Onderzoek 2018

De gewascoöperatie Komkommer investeert in 2018 in de volgende onderzoeken:

Heeft u wensen of ideeën voor nieuw onderzoek, meldt dit dan bij het bestuur van de gewascoöperatie of via Mark Meijers.

Nieuws

Contactpersoon

Mark Meijers

Netwerkcoördinator

Komkommer | Biologische glasgroente | Gerbera | Bladgroente | Anthurium

Vaste vervanging voor: Anjer, Lisianthus en Alstroemeria

LTO Glaskracht Nederland

Mark Meijers @MarkMeijers1 jan 17
Interessante rondleiding op de nieuwe locatie van @Demokwekerij met de landelijke commissie #gerbera van... https://t.co/rrEho4JI75
Mark Meijers @MarkMeijers1 nov 22
Druk bezochte Algemene leden vergadering Gerbera bij @LudvigSvensson1 # LTO Glaskracht Nederland https://t.co/aaRWVkEwpV
Mark Meijers @MarkMeijers1 nov 15
Kennis delen, LC komkommer bezoekt gerbera teler @ruudbatist LTO Glaskracht https://t.co/l8KGICXulb
LTO Glaskracht Nederland - © 2018 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies