Gewascoöperatie Bromelia

Gewascoöperatie voor promotie en onderzoek

De gewascoöperatie Bromelia is in 2014 opgericht. In de gewascoöperatie zijn promotie en onderzoek onder gebracht. Doel van de promotiecampagne is nieuwswaarde creëren rondom de bromelia en deze zo onder de aandacht te brengen van consumenten. Doel van het onderzoek is om knelpunten op het gebied van bijvoorbeeld plantgezondheid, energie en water op te lossen en de teelt op een hoger plan te brengen.

In 2017 wordt onderzoek uitgevoerd naar het voorkomen van bladproblemen en mijten. Ieder lid van de coöperatie kan projecten of ideeën aandragen. Het bestuur beslist welke projecten er daadwerkelijk worden uitgevoerd. Daarbij staat altijd het belang van de gezamenlijke leden voorop. Het bestuur houdt jaarlijks een ledenvergadering waar wordt gestemd over de begroting en de jaarlijkse bijdrage per m2.

De leden van de landelijke commissie Bromelia vormen samen het bestuur van de gewascoöperatie Bromelia. Heeft u wensen of ideeën, meldt dit dan bij het bestuur.

Nieuws

Contactpersoon

Astrid van der Helm

Netwerkcoördinator

Potorchidee | Potanthurium | Bromelia | Spathiphyllum | Poinsettia | Groene Planten

Vaste vervanging voor: Kalanchoë, Pothortensia, Eenjarige Zomerbloeiers, Terrasplanten, Potchrysant, Saintpaulia, Begonia en Cyclaam

LTO Glaskracht Nederland

Astrid van der Helm @astridvdhelm jun 13
Nocturn toegelaten voor tripsbestrijding in o.a. de potplantenteelt: https://t.co/XY1jMscSGg
Astrid van der Helm @astridvdhelm jun 06
Leuke vlog van @Ron_Fransen! Zijn advies: kijk verder dan je eigen bedrijf en bezoek LTO bijeenkomsten. https://t.co/rjlpBit12z
Astrid van der Helm @astridvdhelm jun 06
Herken de verschillen tussen rupsen van Duponchelia en Opogona met de advieskaart: https://t.co/EeK3gqx8pE
LTO Glaskracht Nederland - © 2017 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies