Hoog bezoek voor Westland en GreenNest Gallery Amsterdam

Drie zwarte BMW's zoefden op de middag van Goede vrijdag door Nederland. Het bestuur van AGRA (Alliance for a Green Revolution in Africa) met de directie van de Bill & Masiyiwa Gates Foundation, trustees van de Rockefeller Foundation en ECONET oprichter Strive Masiyawa kwamen op uitnodiging van prof. Rudy Rabbinge naar Nederland.

SIGN had Rob Baan en Ted Duijvestijn bereid gevonden hun innovatieve bedrijven open te stellen voor dit bezoek. Op het bedrijf van Rob Baan werden ze verwelkomd door Loek Hermans en Jan Willem Breukink van Topsector T&U. Baan hield een enthousiast pleidooi voor gezonde voeding en toonde welke positieve effecten de medische wetenschap langzamerhand ontdekt.

Bij Ted Duijvestijn waren LED's te zien die het vitamine C gehalte kunnen verhogen in de tomaten en natuurlijk de speciale kas met dubbel glas. Het bezoek werd afgesloten met een 'preview' bezoek aan de Amsterdamse Greennest Gallery van SIGN. In de GreenNest Gallery zijn tal van tuinbouwinnovaties te zien zijn. GreenNest Gallery Amsterdam gaat begin mei open voor bezoekers.

Lees meer.

Dewi Hartkamp

Glastuinbouw Nederland - © 2024