Masterclass Leiderschap en Strategie voor glastuinbouwondernemers weer van start

De Masterclass Leiderschap en Strategie voor glastuinbouwondernemers gaat weer van start en is actueler dan ooit. Glastuinbouw Nederland en Rabobank starten in samenwerking met Floric (een label van Florpartners) in november 2023 met een nieuwe reeks.

Als glastuinbouwondernemer sta je regelmatig voor uitdagingen. Onzekerheden vormen risico’s en kansen. Wat vraagt dit van jou als ondernemer? De Masterclass Leiderschap en Strategie inspireert ondernemers bij het vormgeven van hun toekomst als persoon en als bedrijf. Boeiende sprekers dagen deelnemers uit om na te denken over de richting van hun bedrijf en over persoonlijke groei. Samen bewandelen we nieuwe wegen om anders te denken, buiten de gebaande paden te treden en kansen te ontdekken.

Gewenste koers
Tijdens het programma van zeven maanden gaan de deelnemers aan de masterclass onder andere aan de slag met marktpositionering, bedrijfsstrategie en maatschappelijk draagvlak. In een persoonlijke kennismaking en vijf groepsbijeenkomsten wordt gezamenlijk op zoek gegaan naar waar bedrijven nu staan, wat de gewenste koers is en wat er nodig is om die koers te realiseren.
Enthousiast geworden om deel te nemen? Houd dan de volgende data (van 11:00 tot 16:00 uur) vrij in je agenda.  

  • 9 november 2023
  • 4 januari 2024
  • 29 februari 2024
  • 4 april 2024
  • 23 mei 2024

Wil je jouw leiderschaps- en strategievaardigheden naar een hoger niveau tillen? Meld je dan snel aan! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op onze website. Hier is ook het artikel in KAS Magazine te vinden over de Masterclass, waarin Joost Wesselman, Marc Litjens en Raymond Vijverberg hun ervaringen delen over de vorige editie.

Amy van der Lei

Glastuinbouw Nederland - © 2024