Meedenken over toekomst glastuinbouw iets voor jou?

Het Nederlands Agrarisch Jongeren kontakt (NAJK) is de overkoepelende organisatie van onder andere de tuinbouwjongeren Westland en Oostland. Zij brengen de belangen van jonge boeren en tuinders onder de aandacht bij de maatschappij, de landelijke en Europese politiek.

Het dagelijks bestuur van de vereniging is op zoek naar een opvolger voor de portefeuille tuinbouw. Als bestuurder word je verantwoordelijk voor de invulling van de tuinbouw portefeuille. NAJK is op zoek naar een vooruitstrevend en enthousiast bestuurslid die affiniteit heeft met de tuinbouwsector. Onderdelen van de portefeuille zijn een advieszetel in het bestuur bij LTO Glaskracht Nederland, regelmatig contact met Tuinbouw Jongeren Westland en Oostland en het uitbouwen en versterken van de contacten binnen de portefeuille tuinbouw.

Belangrijke kernwaarden van een bestuurslid zijn: vooruitstrevend, innovatief, dynamisch, leergierig en sociaal. Als bestuurder ben je betrokken bij de beleidsontwikkeling in de agrarische sector. In de functie-eisen zal iedere ondernemende jongeren in de glastuinbouw zich kunnen herkennen: enthousiast en bevlogen, geen van 9-tot-5 mentaliteit, kennis van actuele tuinbouwontwikkelingen & agrarische zaken en een goede netwerker.

Bekijk hier de profielschets. Interesse? Meld je aan via sollicitatie@spam-protectnajk.nl!

Glastuinbouw Nederland - © 2024