Uitnodiging onderzoek Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voert onderzoeksbureau Motivaction een onderzoek uit naar het beeld van RVO onder zijn doelgroepen en relaties. Het onderzoek helpt RVO om zijn maatschappelijke rol nog beter waar te maken en de samenwerking met relaties verder te verbeteren. RVO is dan ook zeer geïnteresseerd in de mening van ondernemers, zeker ook uit de glastuinbouw.

 

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. Invullen van de vragenlijst kan tot en met 19 september en duurt ongeveer 10 minuten.

Gegevensbescherming
Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Nadat alle gegevens zijn verzameld, worden uw naam en overige persoonsgegevens vernietigd. In de eindrapportage worden geen verbanden gelegd met individuele personen of organisaties.

Vragenlijst doorsturen
Is het voor u niet mogelijk om aan het onderzoek mee te doen? Of kent u anderen die ook willen meedoen? Deel dan deze link naar het onderzoek, met anderen. Ook zij kunnen dan deelnemen aan dit onderzoek over RVO.

Vragen?
Heeft u vragen over dit onderzoek? Neem dan contact op met Motivaction via onderzoek@spam-protectmotivaction.nl. RVO en Motivaction stellen het bijzonder op prijs als u meedoet aan dit onderzoek.

Wendy Klijn - Luijten

Glastuinbouw Nederland - © 2024