Materialen over de glastuinbouw nodig voor tijdens kom in de Kas?

Neemt jouw glastuinbouwbedrijf deel aan Kom in de Kas? Glastuinbouw Nederland heeft materialen over de glastuinbouw beschikbaar die je kunt gebruiken tijdens het evenement als achtergrond informatie als je iemand spreekt. En daarnaast een enkele bezoeker wat kunt meegeven.

Folder met kengetallen over de glastuinbouw
In een kleine - broekzakformaat - folder staan kengetallen over de glastuinbouw over de periode 2023 - 2024. Denk aan een aantal algemene cijfers over het aantal glastuinbouwbedrijven in Nederland en hoeveel hectare deze bedrijven samen tellen. Op themaniveau wordt het aantal geothermiebronnen in Nederland uitgelicht, wordt verteld hoeveel werknemers de glastuinbouw telt en worden de waterkwaliteitsverbetering en biologische bestrijding aangestipt. Kortom: een kleine folder met een blok aan informatie en cijfers over de glastuinbouw.

Boekje 'Gaan met die circulaire kas! - Samen gezonder en gelukkiger'
De glastuinbouw is van grote betekenis voor de toekomst van Nederland. In het boekje ‘Gaan met die circulaire kas! - Samen gezonder en gelukkiger’ van Glastuinbouw Nederland is alles te lezen over de ambitie en de missie van de glastuinbouwsector. Bekijk het boekje hier.

Voor bedrijven die meedoen aan Kom in de Kas is van beide materialen een aantal exemplaren op te vragen. Doe dit door een mail te sturen naar info@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

Toolkit Gezondheid & Geluk
Op zoek naar andere tips en materialen voor als je bezoek krijgt op je bedrijf? Neem dan ook een kijkje in de toolkit Gezondheid & Geluk.

Amy van der Lei

Glastuinbouw Nederland - © 2024